Grupul ThyssenKrupp

Motivat de idei si inovare, ThyssenKrupp este unul din cele mai importante grupuri industriale integrate in domeniul materialelor si tehnologiilor, care ofera solutii pentru progrese durabile in intreaga lume. Opt zone de afaceri concentreaza activitatile si know-how-ul grupului in domeniile strategiei competitionale. Angajatii nostri, in numar de peste 199.000, sunt calificati si pregatiti sa raspunda provocarilor pietei prin uzine, materiale, componente si sisteme de inaIta performanta, care asigura perspective reale pentru clienti din peste 80 de tari.

Structura grupului, cu opt zone de afaceri organizate in doua divizii - Materials si Technologies - reflecta domeniile cheie de competenta ale ThyssenKrupp.

Divizia Materials include domeniile de afaceri Steel Europe, Steel Americas, Stainless Global si Materials Services.

Divizia Technologies este formata din zonele de afaceri Elevator Technology, Plant Technology, Components Technology si Marine Systems.

Zona deafaceri Materials Services, cu 500 de sucursale in 40 de tari, este axata pe distributia la nivel mondial de materiaIe si servicii tehnice complexe pentru productie si sectoare industriale.

ThyssenKrupp Materials Romania apartine acestei zone de afaceri si opereaza in prezent cu trei depozite situate in Bucuresti, Timisoara si Cluj.

Filozofia noastra se bazeaza pe: materiale de inalta calitate livrate 'Just in time', one-stop shop si oferta adaptata.

Un sistem complex de depozite, logistica si informatii de logistica, cu depozite centrale si locale ofera garantia unei livrari rapide. Clientii primesc materialele, nu numai la timp, dar si exact la dimensiunile si formele de care au nevoie, atat pentru cantitati mici cat si pentru cantitati insemnate. Produsele noastre includ otel carbon si inoxidabil, metale neferoase si materiale plastice, in toate formele si dimensiunile.